Vredni ste najboljše storitve
Računovodske storitve

S pomočjo znanja, dolgoletnih izkušenj in uvajanja sodobne informacijske tehnologije izvajamo vse aktivnosti, ki spadajo v računovodsko funkcijo. Naše sodelavke, ki opravljajo storitev za ca. 75 poslovnih subjektov, pri svojem delu dosledno upoštevajo Slovenske računovodske standarde ter kodeks združenja računovodskih servisov.
Podjetniško svetovanje

V naši družbi lahko iščete storitve projektnega značaja, ki se tičejo finančnega področja, še zlasti tam, kjer vam zmanjkuje razpoložljivega časa in tudi znanja. Ko gre za hitro odkrivanje vaših slabih točk finančnega zdravja, vam lahko na osnovi dolgoletnega računovodskega dela in revizijskih izkušenj s sodobnimi orodji označimo, kje so vaše šibke točke.
Davčno svetovanje

Računovodski servis brez davčnih storitev ni celovita podpora podjetniku. Tega se ves čas zavedamo !  Naša sodelavka ima licenco davčnega svetovalca, zraven tega pa dnevno spremljamo to zahtevno področje, ki ima za podjetnika finančne posledice.
Vzpostavitev urejenega računovodstva

Urejeno računovodstvo?! Veliko knjig je o tem napisanih! V praksi so velikokrat računovodstva postavljena prezapleteno, so usedlina večletnih navad, kar ima za posledico, da se delo podvaja in povzroča nepreglednost in nepotrebne stroške.
Simam FRS d.o.o., Osojnikova 3, 2250 Ptuj     www.simam.si     info@simam.si      02 779 8121